Bujónka je určená k vaření a dochucení polévek, omáček, nebo masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze...
Přinášíme vám relish v jeho nejtradičnější podobě, známé především v severní Americe.
Ten náš ale vyrábíme převážně z lokálních surovin. Jeho hlavní složku tvoří...
Krůtí Bujónka vhodná pro děti - a to především díky nízkému obsahu soli, bez obsahu česneku a dalších aromatických zeleninových složek a bez obsahu alergenů. Krůtí maso pochází...
Vepřová Bujónka najde bohaté využití v teplé i studené kuchyni. Skvěle se hodí k rychlému nakládání mas, dochucení omáček či polévek a také krásně dodá chuť jednoduchým...
Bujónka je určená k vaření a dochucení polévek, omáček, nebo masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze...
Bezlepková plantejnová mouka (Musa paradisiaca) je vyrobena z tzv. zelených banánů (plátano verde). Je vhodná k přípravě slaných i sladkých pokrmů, na pečení i vařeni. Nutná...
Horký punč příjemně zahřeje v období plískanic a nečasu, nebo třeba při návratu z lyžovačky. A většinou ho chceme co možná nejrychleji, abychom se rychle prohřáli. S naším...
Tonkové boby jsou semínka tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk, stačí bob...
Již Aztékové dochucovali svou čokoládu vanilkou, která je díky jemně nasládlé chuti opravdovým požitkem. Tento vanilkový cukr zjemněný pravou aromatickou vanilkou je všestranně...
Není žádný div, že šafrán je nejdražším kořením světa. Na kilogram šafránu je potřeba sesbírat kolem 150 000 květů krokusu (asi tolik, kolik je na poli velkém 2000 m²). Blizny...
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...