Ryby

Stránka 1 z 2 - 16 položek celkem

Cena

112580
1112580

Značky

Položek k zobrazení: 16
trnečka
112 Kč

Kapr obecný  (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem. Český kapřík, tak jak ho neznáte. Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. ...

Kód: 1988
117 Kč
Kód: 8826
Kapří salát s cibulí 600g
Momentálně nedostupné
117 Kč
Kód: 8424
Kód: 8823
sul1
139 Kč

Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C) po dobu 5 hodin. Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola. Uzeno na...

Kód: 8475
KapriPastika GreatTaste
150 Kč

Skvělá a bez kostí Obecně je konzumováno jen málo sladkovodních ryb a to jen kvůli obavy z kostí nebo složitosti přípravy. Snažili jsme se tento zažitý názor pokořit. Po...

Kód: 294
4397 3 4q0a2924 kopie perokresba 1
152 Kč

Ochutnejte jemné a šťavnaté kousky z filetů sumečka afrického ve vlastní šťávě. Chuťově připomíná jemné krůtí maso, někomu chutná trochu jako tuňák, ale je mnohem šťavnatější....

Kód: 99976
4067 1 uzeny kapr 1
152 Kč

Filety z kapra jsou jemně uzené na bukovém dřevě, nakrájené na kousky, vložené do skleniček a zalité slunečnicovým olejem, doplněné kořením. Maso je bez kostí,...

Kód: 99975
TSF 55.kopie
159 Kč

Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Pstruh uzený studeným kouřem (do 19°C) po dobu 48 hodin.

Kód: 8477
109 lsoso sul
161 Kč

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Losos uzený studeným kouřem (do...

Kód: 1989
TSF 58.kopie 6
161 Kč

Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Pstruh uzený studeným kouřem (do 19°C) po dobu 48 hodin.

Kód: 8476
104 1 pstruh na masle posirovany
173 Kč

Pstruh duhový, vylovený z čistých vod pohoří Jeseníků, ze pstruháren v našem okolí. Používáme výhradně čerstvé pstruhy, které vaříme v páře, doplňujeme lžičkou přepuštěného...

Kód: 4467
Nahoru
Další produkty