Ochutnejte jemné a šťavnaté kousky z filetů sumečka afrického ve vlastní šťávě. Chuťově připomíná jemné krůtí maso, někomu chutná trochu jako tuňák, ale je mnohem šťavnatější....
Filety z kapra jsou jemně uzené na bukovém dřevě, nakrájené na kousky, vložené do skleniček a zalité slunečnicovým olejem, doplněné kořením. Maso je bez kostí,...
Skvělá a bez kostí
Obecně je konzumováno jen málo sladkovodních ryb a to jen kvůli obavy z kostí nebo složitosti přípravy. Snažili jsme se tento zažitý názor pokořit. Po...
Lahodná paštika z vyuzeného kapřího masa s jemnou chutí smetany, špetky soli a čerstvého pepře. Přidáním rozmarýnu z domácí bylinkové zahrady získala paštika příjemnou...
Pstruh duhový, vylovený z čistých vod pohoří Jeseníků, ze pstruháren v našem okolí. Používáme výhradně čerstvé pstruhy, které vaříme v páře, doplňujeme lžičkou přepuštěného...