Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem.
Český kapřík, tak jak ho neznáte.
Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. ...
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C) po dobu 5 hodin.
Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
Uzeno na...
Uzené filety Kapra obecného (Cyprinus caprio) naložené ve slunečnicovém oleji.
Filety kapra bez kostí vyuzené na bukovém dřevu.
Kapr po vyuzení putuje do oleje s...
Skvělá a bez kostí
Obecně je konzumováno jen málo sladkovodních ryb a to jen kvůli obavy z kostí nebo složitosti přípravy. Snažili jsme se tento zažitý názor pokořit. Po...
Ochutnejte jemné a šťavnaté kousky z filetů sumečka afrického ve vlastní šťávě. Chuťově připomíná jemné krůtí maso, někomu chutná trochu jako tuňák, ale je mnohem šťavnatější....