Tato bageta nezkazí žádnou snídani, svačinu, oběd ani večeři. Sluší jí to stejně s máslem a marmeládou i s natenko krájeným rostbífem a hořčičnou remuládou. Jen jednu věc nemá...
Konečně loupáček jako od babiček, který má nasládlou vůni po másle a krásně se loupe – je ručně rolovaný. Díky přírodnímu kvásku má nadýchanou a vláčnou střídku.
Čerstvé pečivo...
Ochutnejte náš máslový croissant a rázem zapomenete na všechny ty rozmražované „krosany“. Touha jíst poctivé máslové croissanty stála za zrodem naší pekárny.
Čerstvé pečivo je...
Francouzský máslový croissant obohacený o výběrovou belgickou čokoládu. Varování: Tyto croissanty mohou vyvolat závislost. Proto je také pečeme každý den.
Čerstvé pečivo je...
Karamelizované pekanové ořechy zvyšují křupavost a tím i celkový umělecký dojem z tohoto croissantu. A co teprve ta chuť!
Čerstvé pečivo je možné doručovat pouze...
Američané dali světu Cronut (croissantový donut), my jsme mu dali Kroláč. Šáteček s tvarohovou náplní a borůvkami v biokvalitě je fúzí francouzského croissantu a moravského...
Když zkřížíte croissant s muffinem, dostanete cruffin. My jsme francouzský croissant zkřížili s českým koláčem a máme Kroláč. Ochutnejte štrúdlovou variantu.
Čerstvé pečivo je...
Naše bageta nezkazí žádnou snídani, svačinu, oběd ani večeři. Sluší jí to stejně s máslem a marmeládou i s natenko krájeným rostbífem a hořčičnou remuládou. Jen jednu věc nemá...
Česká a moravská klasika na těstě z francouzského croissantu! Naprosto návyková záležitost už po prvním ochutnání. Znáte naši posedlost kvalitou surovin, že? Makovou náplň jsme...
Francouzská pšeničná bageta se sušenými rajčaty té nejvyšší kvality. Používáme sušená rajčata odrůdy San Marzano z jihu Itálie, pečlivě vybraná a ručně solená.
Výroba francouzského venkovského chleba trvá tři dny. Ale vám vydrží klidně čtyři. Tedy pokud ho nesníte.
Čerstvé pečivo je možné doručovat pouze v pondělí, středu a...