Maso Klouda

Maso od českých farmářů.
Naše maso dodáváme do provozů, kterým záleží na kvalitě a původu suroviny stejně jako nám.
 
 
Jmenuji se Martin Klouda a za 25 let praxe v oboru zpracování masa jsem si prošel všemi pozicemi od řezníka až po generálního ředitele největšího zpracovatele hovězího masa v České republice.
Pochopil jsem, že výběr suroviny je jedním z klíčových pilířů na cestě k úspěchu. A protože každý zákazník má svoje specifické požadavky, vytvořili jsme firmu, která je schopná tyto požadavky splnit. Ať už se jedná o šéfkuchaře michelinských restaurací nebo amatéry, pro které je gastronomie vášní.
V současné době se naše firma specializuje na zpracování kvalitního hovězího a vepřového masa pocházejícího výhradně z českých chovů. Jsme schopni nabídnout jak sortiment prémiových steakových mas v tradičních i netradičních úpravách, tak svalové partie, které se hodí na dušení, vaření či uzení
 
 
CHLAZENÉ ZBOŽÍ JE DOSTUPNÉ POUZE NA PRODEJNĚ V KRÁMKU.