Na přání našich zákazníků jsme vyrobili nejjemnější paštiku, ve které je minimum koření a samozřejmě s nízkým obsahem soli.Je vyrobena tak, aby byla vhodná i pro naše malé...
Nejen pro milovníky smažené cibulky jsme uvařili novinku pro letošní podzimJde o paštiku složenou, jak jinak než z masa Mangalice – (bůček,játra,plec)a přidali jsme do ní kromě...
Konfiovaná masa se dělají pouze z plece, která se konfituje několik hodin při nižších teplotách tak, aby maso bylo úplně měkké. Ručně se krájí na malé kousky. Při krájení...
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Naše je připravena ze směsi vepřového masa, kachního masa, ale také z kachních jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa...
Dobrou paštiku by měl mít doma asi každý. My tu naši “Tlusťochovu“ děláme již deset let. Držíme se vyzkoušeného receptu, který se dědí z generace na generaci. Správný poměr...
Játrová paštika v selském stylu - zabíjačková hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které přidáváme pořádnou porci cibulky, restované na vepřovém sádle.