Výrobky z masa

Nejprodávanější

 
87 Kč
Farmářská paštika 180g
Skladem
Kód: 1000123
 
87 Kč
 
87 Kč
Stránka 1 z 2 - 13 položek celkem

Cena

87350
187350

Značky

Položek k zobrazení: 13
87 Kč

Mastný výrobek, konzerva 180g.

Kód: 1000123
87 Kč

Mastný výrobek, hotové jídlo, konzerva 180g.

Kód: 1000124
87 Kč

Mastný výrobek, konzerva 180g.

Kód: 1000122
4397 3 4q0a2924 kopie perokresba 1
157 Kč

Ochutnejte jemné a šťavnaté kousky z filetů sumečka afrického ve vlastní šťávě. Chuťově připomíná jemné krůtí maso, někomu chutná trochu jako tuňák, ale je mnohem šťavnatější....

Kód: 99976
4067 1 uzeny kapr 1
157 Kč

Filety z kapra jsou jemně uzené na bukovém dřevě, nakrájené na kousky, vložené do skleniček a zalité slunečnicovým olejem, doplněné kořením. Maso je bez kostí,...

Kód: 99975
92 1 veprove maso 210g
158 Kč

Klasická vepřová konzerva - obsahuje pouze nemleté vepřové maso (99%) a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během sterilování, nepřidáváme žádnou vodu.

Kód: 4449
játrovka
161 Kč

Vyrobeno s mnichy z Opatství Nový Dvůr na Biofarmě Sasov.Díky své rustikální, tradiční a zároveň originální chuti se bio játrová paštika s novodvorskou jemnou hořčicí jí...

Kód: 11718
104 1 pstruh na masle posirovany
189 Kč

Pstruh duhový, vylovený z čistých vod pohoří Jeseníků, ze pstruháren v našem okolí. Používáme výhradně čerstvé pstruhy, které vaříme v páře, doplňujeme lžičkou přepuštěného...

Kód: 4467
83 1 hovezi maso
195 Kč

Klasická úprava hovězího masa, které je ozvláštněno chutí čerstvě drceného pepře. Vlivem speciálně navržené sterilizace je maso šťavnaté a příjemné aromatické chuti. 

Kód: 4452
524 2 pecena krepelka
211 Kč

Objevte křepelku upravenou podle tradičního receptu z hájenky, kde se občas naskytla příležitost vychutnat si tuto delikatesu. Křepelky, ale i koroptve, bažanti, nebo sluky se...

Kód: 4458
95 1 peceny kralik
211 Kč

Kousky králíka a vepřového bůčku, naložené ve voňavém koření a upečené dozlatova společně s cibulkou a s kořenovou zeleninou.

Kód: 4455
77 1 jehneci pecinka
271 Kč

Ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním...

Kód: 4461
Nahoru
Další produkty