Ochutnejte jemné a šťavnaté kousky z filetů sumečka afrického ve vlastní šťávě. Chuťově připomíná jemné krůtí maso, někomu chutná trochu jako tuňák, ale je mnohem šťavnatější....
Filety z kapra jsou jemně uzené na bukovém dřevě, nakrájené na kousky, vložené do skleniček a zalité slunečnicovým olejem, doplněné kořením. Maso je bez kostí,...
Pstruh duhový, vylovený z čistých vod pohoří Jeseníků, ze pstruháren v našem okolí. Používáme výhradně čerstvé pstruhy, které vaříme v páře, doplňujeme lžičkou přepuštěného...
Objevte křepelku upravenou podle tradičního receptu z hájenky, kde se občas naskytla příležitost vychutnat si tuto delikatesu. Křepelky, ale i koroptve, bažanti, nebo sluky se...
Klasická úprava hovězího masa, které je ozvláštněno chutí čerstvě drceného pepře. Vlivem speciálně navržené sterilizace je maso šťavnaté a příjemné aromatické chuti.
Ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním...