Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Naše je připravena ze směsi vepřového masa, kachního masa, ale také z kachních jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa...
Dobrou paštiku by měl mít doma asi každý. My tu naši “Tlusťochovu“ děláme již deset let. Držíme se vyzkoušeného receptu, který se dědí z generace na generaci. Správný poměr...
Sušená klobása s intenzivní chutí sýru. Spojení sýru a prvotřídního masa přímo vybízí, aby člověk sáhl i po láhvi dobrého vína. Tato kombinace by neměla chybět na žádné oslavě...
Sušená klobása s intenzivní chutí sýru. Spojení sýru a prvotřídního masa přímo vybízí, aby člověk sáhl i po láhvi dobrého vína. Tato kombinace by neměla chybět na žádné oslavě...
Maso pro klobásy je vybíráno velmi pečlivě. Doba sušení je přísně dodržována a přidané suroviny, jako například Parmazán, přidávají pouze originál - Parmigiano-Reggiano. Tak,...