České Ghíčko
Vaříme pro vás ghí - přepuštěné máslo
Není to nic, co byste nezvládli sami. Ale my vám rádi ušetříme čas a tak trochu i nervy. Nejde to totiž vždycky snadno. Záleží, jaké máte máslo, jaký máte kastrol, na jaké plotýnce vaříte. A taky někdy na tom, jak se vyspíte, jaký je právě venku tlak… no co si budeme, těch faktorů, které výsledek ovlivňují, je víc.
Proto jsme tady my. My vám Ghíčko vaříme už 5 let.
Není to žádný náš objev. Nevymysleli jsme to, jen nás ten produkt uchvátil.
A na trhu nebyl!
Tak jsme my dvě kamarádky, já a Dominika, usoudily, že když tak chutná nám a posléze našemu širokému okolí, že bude určitě chutnat i ostatním.
Vyrazili jsme s Ghíčkem do terénu, na trhy, festivaly a začaly na Ghíčku smažit bramborové chipsy. No, neznám nikoho, kdo je nemiluje. A na Ghíčku parádně voněly, křupaly, chutnaly báječně a navíc, nebylo po nich těžko! A takhle jsme pomalu získávaly vaše sympatie pro tak úžasný produkt, jakým ghí je.