Koláčkova pekárna
Chleba jako Koláček
Pekárnu jsme založili jako dva nadšení milovníci dobrého jídla. Vznikla z ryzí potřeby snídat kvalitní a chutné pečivo. Žádné směsi, zmražené polotovary nebo chemické kvasy. Jsme moderní rodinná pekárna. Jsme otec s dcerou. Za tu dobu jsme si zavedli v pekárně svoji vlastní technologii pečení, vymysleli receptury a každý den vyvádíme náš čerstvý žitný kvas. Pečeme po staru (třístupňové vyvádění kvasu) na tvrdou křupavou kůrku a vláčnou nadýchanou střídu. V našem pečivu nenajdete zlepšovače chuti mouky, skořápky korýšů nebo barviva. Naopak, testujeme si zrno, které nám mlynář namele na chlebovou mouku, pečlivě vybíráme suroviny do našich produktů, jsme si tak stoprocentně jistí z čeho pečeme.
My Víme, co pečeme. Vy víte, co Jíte.
Pečeme v Jizerských horách, čerstvé pečivo, ale rozvážíme po celé České republice. Primárně pečeme ze žita, máme ale i bezlepkovou pekárnu, kde pečeme z primárně bezlepkových potravin, nemusíme tak suroviny chemicky zbavovat lepku, sladíme ovocem, nepoužíváme palmový olej, a polovinu produkce pečeme v BIO kvalitě. Získali jsme několik ocenění jako je Regionální potravina, Inovativní výrobek roku, Nejlepší výrobek Libereckého kraje, Zlatou Salimu, nebo jsme byli vítěz nezávislého hodnocení pečiva A dost!
ČERSTVÉ PEČIVO JE DOSTUPNÉ POUZE NA PRODEJNĚ V KRÁMKU.