Tato bageta nezkazí žádnou snídani, svačinu, oběd ani večeři. Sluší jí to stejně s máslem a marmeládou i s natenko krájeným rostbífem a hořčičnou remuládou. Jen jednu věc nemá...
Konečně loupáček jako od babiček, který má nasládlou vůni po másle a krásně se loupe – je ručně rolovaný. Díky přírodnímu kvásku má nadýchanou a vláčnou střídku.
Čerstvé pečivo...
Ochutnejte náš máslový croissant a rázem zapomenete na všechny ty rozmražované „krosany“. Touha jíst poctivé máslové croissanty stála za zrodem naší pekárny.
Čerstvé pečivo je...
Francouzský máslový croissant obohacený o výběrovou belgickou čokoládu. Varování: Tyto croissanty mohou vyvolat závislost. Proto je také pečeme každý den.
Čerstvé pečivo je...
Karamelizované pekanové ořechy zvyšují křupavost a tím i celkový umělecký dojem z tohoto croissantu. A co teprve ta chuť!
Čerstvé pečivo je možné doručovat pouze...
Američané dali světu Cronut (croissantový donut), my jsme mu dali Kroláč. Šáteček s tvarohovou náplní a borůvkami v biokvalitě je fúzí francouzského croissantu a moravského...