Povidla Netopil
Rodinná firma Švestková povidla - Jiří Netopil vyrábí povidla bez konzervantů a bez cukru. Hospodaří v oblasti Kroměříž, Přerov. Výroba povidel je v obci Pravčice.
Velký důraz klademe na poctivý přístup k práci.
Pro zpracování ovocného kvasu je Vám k dispozici také naše Pěstitelská pálenice.
Naše švestková povidla jsou 100% přírodní produkt. Díky tomu, že pěstujeme odrůdu, která má v době dozrávání vysoký obsah cukru pro větší kvalitu produktu, při výrobě není nutné doslazování přidaným cukrem a použití konzervantů. Tepelně zpracované švestky na povidla neztrácí své přirozené vlastnosti a výraznou chuť.
Na 100g povidel je použito minimálně 300g vyzrálých švestek.
Náš produkt se stal vítězem ve své kategorii v D-Testu 03/2016 a získal značku Regionální potravina.