Jak vypadá a chutná nejoblíbenější mexické chilli? Jako sušené švestky! Ancho jsou tmavě fialovou až černou sušenou verzí papriček Poblano a rozemleté na jemný prášek nabízí...
Středně pálivé mexické papričky Jalapeño patří k nejznámějšímu druhu chilli na světě. Zelená Jalapeña jsou nedozrálá a jsou více pálivá než ta červená. Prášek z této...
Sladká mletá paprika patří v české kuchyni k jednomu z nejpoužívanějších koření a má i mnoho příznivých vlivů na lidské zdraví. Vsaďte proto na tu skutečně...
Středně pálivé mexické papričky Jalapeño patří k nejznámějšímu druhu chilli na světě. Červená Jalapeña jsou plně dozrálá. Mají plnější paprikovou chuť a výraznější sladkost...
S proměnou životního stylu přibývá samostatně bydlících jednotlivců, kteří vaří jednu porci a také vytížených pracantů, kteří nemají na dlouhé vaření čas. Pro všechny je tu teď...
Polévka rychle a snadno! Pro všechny je tu řešení ve formě malého pomocníka, který perfektně dochutí každou polévku a dodá jí pikantní chuť poctivého vývaru i bez dlouhého...
Rychle a přesto chutně a kvalitně? Tak toto přání Vám dokonale splní tato jedinečná zeleninová směs s kořením, bylinkami a himálajskou solí. Její složení přímo vybízí...
Nasládlou vůni anýzu připomínající lékořici známe už z dětských let a provází nás celým životem. Patří široké škále bonbonů a osvěžujících alkoholických nápojů. Jeho kořeněnou...
Lehce štiplavá vůně a nasládlá chuť fenyklu připomínající anýz neodmyslitelně patří k francouzské a italské kuchyni. Tamní kuchaři ho přidávají do masových pokrmů, k nakládání...