Mitrovský dvůr
IN BEEF WE TRUST
Hovězí máme zmapované od trsu trávy až po šťavnatý steak. Víme, jak maso zpracovat a především víme, co do něj nepatří.
Jsme skupina expertů i nadšenců zároveň, kteří mají hovězí maso jako každodenní náplň práce i životní cíl. Hovězí máme zmapované od trsu trávy až po šťavnatý steak. Víme, jak maso zpracovat a především víme, co do něj nepatří. Jsme MITROVSKY a uctíváme hovězí.
Překonejte propast staletí a ochutnejte maso skotu, který se volně pase na čistých loukách Vysočiny. Žádná granulovaná výživa, žádné zářivky nad hlavami. Chuť necháváme na přírodě a 100% péči. Louky, pastviny i pole v Mitrově a okolí, kde hospodaří Statek Mitrov, jsou ošetřované pouze mechanicky bez chemikálií, maso tak neobsahuje škodlivé látky (například glysofát, používaný na hubení plevele). Po porážce maso zraje při teplotě kolem 1,5 °C minimálně 2 týdny, poté je bouráno a vakuově baleno. To vše přímo zde v objektu Mitrovského dvora. Naše maso je kromě bílkovin a proteinů přirozeným zdrojem vitamínů a minerálů.
Výrobky
Při výrobě není použita žádná chemie, výrobky obsahují pouze koření a sůl. Koření pochází od prověřených dodavatelů převážně také v bio kvalitě a většinou celé - k jeho mletí dochází až na farmě při dochucování. Maso ani klobásy nejsou nakládány do žádných urychlovadel ani nejsou přibarvovány. Rovněž do něj není vpravována voda (což je bohužel v současnosti běžná praxe). Nejen, že nepoužíváme při výrobě svých masných výrobků rychlosůl, ale přestali jsme používat dokonce i klasickou kuchyňskou sůl. Ta je běžně rafinována a zbavena veškerých dalších minerálů, navíc obsahuje látky proti hrudkovatění.
Nabízíme několik druhů klobás, sušená masa a výrobky, několik druhů paštik včetně paštiky s panamským rumem SéRum, masa ve skle, různá hotová jídla zavařená ve skle, vhodná na dovolenou nebo na chatu, např. hovězí na víně, na houbách, guláš….
Překonejte propast staletí a ochutnejte maso skotu, který se volně pase na čistých loukách Vysočiny. Žádná granulovaná výživa, žádné zářivky nad hlavami. Chuť necháváme na přírodě a 100% péči. Louky, pastviny i pole v Mitrově a okolí, kde hospodaří Statek Mitrov, jsou ošetřované pouze mechanicky bez chemikálií, maso tak neobsahuje škodlivé látky (například glysofát, používaný na hubení plevele). Po porážce maso zraje při teplotě kolem 1,5 °C minimálně 2 týdny, poté je bouráno a vakuově baleno. To vše přímo zde v objektu Mitrovského dvora. Naše maso je kromě bílkovin a proteinů přirozeným zdrojem vitamínů a minerálů.
Výrobky
Při výrobě není použita žádná chemie, výrobky obsahují pouze koření a sůl. Koření pochází od prověřených dodavatelů převážně také v bio kvalitě a většinou celé - k jeho mletí dochází až na farmě při dochucování. Maso ani klobásy nejsou nakládány do žádných urychlovadel ani nejsou přibarvovány. Rovněž do něj není vpravována voda (což je bohužel v současnosti běžná praxe). Nejen, že nepoužíváme při výrobě svých masných výrobků rychlosůl, ale přestali jsme používat dokonce i klasickou kuchyňskou sůl. Ta je běžně rafinována a zbavena veškerých dalších minerálů, navíc obsahuje látky proti hrudkovatění.
Nabízíme několik druhů klobás, sušená masa a výrobky, několik druhů paštik včetně paštiky s panamským rumem SéRum, masa ve skle, různá hotová jídla zavařená ve skle, vhodná na dovolenou nebo na chatu, např. hovězí na víně, na houbách, guláš….
Nejprodávanější
Stránka 1 z 1 -
9 položek celkem
Značky
Položek k zobrazení: 9