Mitrovský dvůr

IN BEEF WE TRUST
Hovězí máme zmapované od trsu trávy až po šťavnatý steak. Víme, jak maso zpracovat a především víme, co do něj nepatří.
Jsme skupina expertů i nadšenců zároveň, kteří mají hovězí maso jako každodenní náplň práce i životní cíl. Hovězí máme zmapované od trsu trávy až po šťavnatý steak. Víme, jak maso zpracovat a především víme, co do něj nepatří. Jsme MITROVSKY a uctíváme hovězí.



Překonejte propast staletí a ochutnejte maso skotu, který se volně pase na čistých loukách Vysočiny. Žádná granulovaná výživa, žádné zářivky nad hlavami. Chuť necháváme na přírodě a 100% péči. Louky, pastviny i pole v Mitrově a okolí, kde hospodaří Statek Mitrov, jsou ošetřované pouze mechanicky bez chemikálií, maso tak neobsahuje škodlivé látky (například glysofát, používaný na hubení plevele). Po porážce maso zraje při teplotě kolem 1,5 °C minimálně 2 týdny, poté je bouráno a vakuově baleno. To vše přímo zde v objektu Mitrovského dvora. Naše maso je kromě bílkovin a proteinů přirozeným zdrojem vitamínů a minerálů.

Výrobky
Při výrobě není použita žádná chemie, výrobky obsahují pouze koření a sůl. Koření pochází od prověřených dodavatelů převážně také v bio kvalitě a většinou celé - k jeho mletí dochází až na farmě při dochucování. Maso ani klobásy nejsou nakládány do žádných urychlovadel ani nejsou přibarvovány. Rovněž do něj není vpravována voda (což je bohužel v současnosti běžná praxe). Nejen, že nepoužíváme při výrobě svých masných výrobků rychlosůl, ale přestali jsme používat dokonce i klasickou kuchyňskou sůl. Ta je běžně rafinována a zbavena veškerých dalších minerálů, navíc obsahuje látky proti hrudkovatění.
Nabízíme několik druhů klobás, sušená masa a výrobky, několik druhů paštik včetně paštiky s panamským rumem SéRum, masa ve skle, různá hotová jídla zavařená ve skle, vhodná na dovolenou nebo na chatu, např. hovězí na víně, na houbách, guláš….
 
 
CHLAZENÉ ZBOŽÍ JE DOSTUPNÉ POUZE NA PRODEJNĚ V KRÁMKU.