Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem.
Český kapřík, tak jak ho neznáte.
Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. ...
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C) po dobu 5 hodin.
Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
Uzeno na...
Uzené filety Kapra obecného (Cyprinus caprio) naložené ve slunečnicovém oleji.
Filety kapra bez kostí vyuzené na bukovém dřevu.
Kapr po vyuzení putuje do oleje s...
Jikry Pstruha lososovitého (Oncorhynchus mykiss), solené.
Kaviár ze pstruha je vysoce kvalitní a drží pevnou konzistenci.
Jíkry jsou čerstvé, nemražené....
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí.
Cena...
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí.
Cena...
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí.
Cena...
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí....