Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem.
Český kapřík, tak jak ho neznáte.
Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. ...
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C) po dobu 5 hodin.
Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
Uzeno na...
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí.
Cena...
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí.
Cena...
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí.
Cena...
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí....
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí....
Speciálně pro Krámek vyuzené maso, na 2 - 3 týdny naložené do láku z česneku a soli. Díky svému složení Vám při delším skladování trochu vyschne, ale určitě se nezkazí.
...