Chuť grilovaného a dozlatova upečeného kuřátka asi nemusíme nikomu popisovat. Ale představte si, že jsme z takové dobroty vytvořili originální paštiku. Vynikající směs...
V hájenkách a na panstvích bylo srnčí maso v sezóně relativně často na jídelním stole. Srnčí maso je velmi vyhledávané pro svou chuť i dnes. Ve starých recepturách se často...
Ve výrobku je pouze kvalitní bio maso ze zvířat z naší farmy, bio koření a mořská nebo kuchyňská sůl - je také přirozeně bezlepkový. Zásadně nepoužíváme žádné separáty a chemii...
Skvělá a bez kostí
Obecně je konzumováno jen málo sladkovodních ryb a to jen kvůli obavy z kostí nebo složitosti přípravy. Snažili jsme se tento zažitý názor pokořit. Po...
Lahodná paštika z vyuzeného kapřího masa s jemnou chutí smetany, špetky soli a čerstvého pepře. Přidáním rozmarýnu z domácí bylinkové zahrady získala paštika příjemnou...