SanusVia s.r.o.
Kód: 6492
Velmi výrazná vůně a těžká kořenitá chuť libečku patří do masových i zeleninových vývarů, omáček, luštěnin a mletého masa. Vynikající je v kombinaci s tymiánem, bobkovým listem...
Kód: 6573
Listy vavřínu vznešeného mají dlouhou historii. Vavřínovými korunami byli odměňování vítězi olympijských her, řečtí básnící a římští císaři. Pro jejich kořeněnou chuť s nádechem...
Kód: 6360
Sladká vůně hřebíčku je české kuchyni velmi blízká. Provoní celý dům a zahřeje tělo. Jeho chuť je nasládlá až hořká.
Kód: 6411
Bazalka má kořeny v Indii, odkud se rozšířila do teplých oblastí celého světa. Dnes si bez ní nedokážeme představit italskou kuchyni. Má velmi aromatickou vůni a silnou, peprně...
Kód: 6357
Cibule je základní surovinou mnoha receptů. Usušená a granulovaná dodá vašim pokrmům jemnější a méně intenzivní chuť než čerstvá. A bez nepříjemného krájení.
Kód: 99932
Kopr využijete i k přípravě jiných jídel než koprovky. Výborný je i v kombinaci s rybou a vařeným masem. Výrazná vůně a silně kořenitá, nasládlá chuť kopru výborně vynikne v...
Kód: 6429
Majoránka je královnou české kuchyně. Už po několik generací zajišťuje pravou chuť bramboračky, zabijačkových specialit nebo bramboráků. Sušená majoránka obsahuje mnohem více...
Kód: 6555
Novému koření se přezdívá jamajský nebo hřebíčkový pepř. Jamajský pro jeho původ a hřebíčkový pro jeho příjemně kořeněnou, mírně nasládlou chuť připomínající hřebíček nebo...
Kód: 6534
Svěží vůně oregana připomíná středomoří a neodmyslitelně patří k italské kuchyni. Jeho lehce nahořklá chuť s kafrovým nádechem bezesporu patří na pizzu, do těstovin a je...
Kód: 6513
Nasládlá, jemně pikantní směs koření na dokonalé kuře, které nejlépe chutná z grilu. Pokud však počasí nepřeje, můžete ho vykouzlit i v troubě.
Kód: 6441
Pikantní, oranžová, orientální. Taková je kuřecí masala. Pokrm pocházející z Indie, který si velmi oblíbili Britové. O kuřecí masale platí, že co rodina, to vlastní recept. Dá...
Kód: 6480
Stránka 1 z 6 -
61 položek celkem