SanusVia s.r.o.
Jemně pikantní cibulová chuť pažitky dochutí saláty, polévky, pomazánky nebo chleba s máslem. Oproti cibuli je mnohem jemnější, proto se nemusíte bát ozdobit ní brambory, sýry...
Kód: 6537
Kód: 6492
Listy vavřínu vznešeného mají dlouhou historii. Vavřínovými korunami byli odměňování vítězi olympijských her, řečtí básnící a římští císaři. Pro jejich kořeněnou chuť s nádechem...
Kód: 6360
Bazalka má kořeny v Indii, odkud se rozšířila do teplých oblastí celého světa. Dnes si bez ní nedokážeme představit italskou kuchyni. Má velmi aromatickou vůni a silnou, peprně...
Kód: 6357
Velmi výrazná vůně a těžká kořenitá chuť libečku patří do masových i zeleninových vývarů, omáček, luštěnin a mletého masa. Vynikající je v kombinaci s tymiánem, bobkovým listem...
Kód: 6573
Cibule je základní surovinou mnoha receptů. Usušená a granulovaná dodá vašim pokrmům jemnější a méně intenzivní chuť než čerstvá. A bez nepříjemného krájení.
Kód: 99932
Kód: 6411
Kopr využijete i k přípravě jiných jídel než koprovky. Výborný je i v kombinaci s rybou a vařeným masem. Výrazná vůně a silně kořenitá, nasládlá chuť kopru výborně vynikne v...
Kód: 6429
Majoránka je královnou české kuchyně. Už po několik generací zajišťuje pravou chuť bramboračky, zabijačkových specialit nebo bramboráků. Sušená majoránka obsahuje mnohem více...
Kód: 6555
Svěží vůně oregana připomíná středomoří a neodmyslitelně patří k italské kuchyni. Jeho lehce nahořklá chuť s kafrovým nádechem bezesporu patří na pizzu, do těstovin a je...
Kód: 6513
Kořenící směs na maďarský guláš je plná cibule, česneku a papriky - základních ingrediencí, které mu propůjčují charakteristickou rudou barvu a ostrou chuť. Při přípravě guláše...
Kód: 6504
Kód: 6456
Stránka 1 z 6 -
63 položek celkem