Křupnete si rádi u telky? Nebo máte prostě jen rádi nachos, chipsy nebo tyčinky? Pak pro Vás máme tuhle super dobrou CHEDDAROVOU OMÁČKU, do které si všechny tyto křupavé...
Citronový krém je francouzskou verzí anglického Lemon Curd. Je vyráběn z čerstvých vajec, třtinového cukru, citronové šťávy a másla.Je to jedna z oblíbených krémových sladkostí...
Meruňková kdo by ji nemiloval
je z našich meruňek ze zahrady a když je slabší rok jezdí se pro meruňky na farmu do Velkých Bílovic
nejlepší je na palačinky
Tato Čipotlová omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem...
Říká se u vás “švestky”, “trnky” nebo “slivky”? Ať je to, jak chce, se skleničkou těchto povidel si můžete být jisti, že se jedná o “šťastné” švestky, kouzlo těchto povidel...
Pravá švestková povidla vyrábíme tradičním způsobem, pouze ze švestek z české sklizně s přídavkem cukru. Švestky vaříme i s peckami v kotli pomale dva dny. Dále se hmota...
Tekutý mash z fermentovaných čerstvých papriček Red Cayenne se ve vaší kuchyni stane oblíbenou součástí mnoha jídel, kterým dodá střední pálivost, krásnou barvu a bohatou...