Vinařství Petr Bíza
Kód: 4371
Pozdní sběrAlkohol: 13 % Suché
Obsah kyselin: 0,7 g/lZbytkový cukr: 4,8 g/lViniční trať: Novosady
Kód: 4353
Kód: 4365
Kryomacerace hroznů trvající 4 dny na slupkách ve spojení se zráním ve velkých sudech (40% produkce) vložili do vína intenzivní zlatavou barvu. Bohatá vůně medu a zralých...
Kód: 8260
Výběr z hroznůAlkohol: 13,5 % Suché
Obsah kyselin: 4,8 g/lZbytkový cukr: 1,5 g/lViniční trať: Odměry
Kód: 4356
Pozdní sběrAlkohol: 12,5 % Suché
Obsah kyselin: 5,8 g/lZbytkový cukr: 0,5 g/lViniční trať: Díl u včelína
Kód: 4347
Pozdní sběrAlkohol: 13 % Suché
Obsah kyselin: 0,6 g/lZbytkový cukr: 5 g/lViniční trať: Helezný díl
Kód: 4350
Výběr z hroznůAlkohol: 13,5 % Polosladké
Obsah kyselin: 5 g/lZbytkový cukr: 21 g/lViniční trať: Novosady
Kód: 4359
Víno zrálo 14 měsíců v betonovém vejci, kde si zachová ovocný charakter bez redukčních vlastností nerezové oceli a přidá vínu strukturu bez dubového aroma. Bohatá vůně hrušek,...
Kód: 9012
Nefiltrováno.
Obsah veškerého oxidu siřičitého 14 mg/l
Obsah kyselin: 6,7 g/lZbytkový cukr: 0,2 g/lViniční trať: Novosady
Kód: 4377
Stránka 1 z 1 -
10 položek celkem