Trnečka Smoked Fish s.r.o.

Cena

95257
195257
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem
95 Kč

Treska (Gadus morhua) uzená teplým kouřem, neboli smoked haddock. Velice populární způsob přípravy ve Velké Británii. Treska uzená teplým kouřem (okolo 62°C)...

Kód: 12395
trnečka
112 Kč

Kapr obecný  (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem. Český kapřík, tak jak ho neznáte. Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. ...

Kód: 1988
sul1
144 Kč

Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C) po dobu 5 hodin. Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola. Uzeno na...

Kód: 8475
uzený kapr
149 Kč

Uzené filety Kapra obecného (Cyprinus caprio) naložené ve slunečnicovém oleji. Filety kapra bez kostí vyuzené na bukovém dřevu. Kapr po vyuzení putuje do oleje s...

Kód: 1000161
TSF 55.kopie
159 Kč

Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Pstruh uzený studeným kouřem (do 19°C) po dobu 48 hodin.

Kód: 8477
rybí polévka
172 Kč

Hotová rybí polévka ze sladkovodních ryb.  Polévka je zavařená a připravená pouze na ohřátí. Základem je poctivý rybí vývar, kořenová zelenina a české...

Kód: 1000162
TSF 58.kopie 6
176 Kč

Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Pstruh uzený studeným kouřem (do 19°C) po dobu 48 hodin.

Kód: 8476
109 lsoso sul
181 Kč

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Losos uzený studeným kouřem (do...

Kód: 1989
červené rybí kari
237 Kč

Fish Curry - hotové rybí kari, lehce pálivé - tak jak má být.  Kari je zavařené a připravené ke konzumaci. Stačí ohřát. Nejlépe servírujte s jasmínovou rýží.

Kód: 1000163
kaviár pstruh
257 Kč

Jikry Pstruha lososovitého (Oncorhynchus mykiss), solené. Kaviár ze pstruha je vysoce kvalitní a drží pevnou konzistenci. Jíkry jsou čerstvé, nemražené....

Kód: 1000164

Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem