Treska (Gadus morhua) uzená teplým kouřem, neboli smoked haddock.
Velice populární způsob přípravy ve Velké Británii.
Treska uzená teplým kouřem (okolo 62°C)...
Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem.
Český kapřík, tak jak ho neznáte.
Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. ...
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C) po dobu 5 hodin.
Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
Uzeno na...
Uzené filety Kapra obecného (Cyprinus caprio) naložené ve slunečnicovém oleji.
Filety kapra bez kostí vyuzené na bukovém dřevu.
Kapr po vyuzení putuje do oleje s...
Hotová rybí polévka ze sladkovodních ryb.
Polévka je zavařená a připravená pouze na ohřátí.
Základem je poctivý rybí vývar, kořenová zelenina a české...
Fish Curry - hotové rybí kari, lehce pálivé - tak jak má být.
Kari je zavařené a připravené ke konzumaci. Stačí ohřát.
Nejlépe servírujte s jasmínovou rýží.
Jikry Pstruha lososovitého (Oncorhynchus mykiss), solené.
Kaviár ze pstruha je vysoce kvalitní a drží pevnou konzistenci.
Jíkry jsou čerstvé, nemražené....