Sůl na pečené kuře 70g
Pečené kuře je jak už název napovídá ideální směsí k přípravě toho nejdelikátnějšího kuřete. Je jedno, jestli budete kuře dělat v troubě nebe třeba klasicky postaru na ohništi. Použitím našeho koření kuře dokonale dochutíte a nemusíte přemýšlet, co byste jako koření ještě přihodili. Všechny složky koření pak ucítíte doslova v každém kousku kuřete!
Složení: Sůl max. 80 %, CELER, mrkev, cibule, petržel, medvědí česnek, petrželová nať, paprika, citron, kmín, kurkuma, olej
Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.