Sůl na pečené kuře 70g

Neohodnoceno
Značka: Lussk

Pečené kuře je jak už název napovídá ideální směsí k přípravě toho nejdelikátnějšího kuřete. Je jedno, jestli budete kuře dělat v troubě nebe třeba klasicky postaru na ohništi. Použitím našeho koření kuře dokonale dochutíte a nemusíte přemýšlet, co byste jako koření ještě přihodili. Všechny složky koření pak ucítíte doslova v každém kousku kuřete!

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na dotaz
Kód: 90995
67 Kč 95,71 Kč / 100 g
Sůl na pečené kuře 70g
Neohodnoceno
Značka: Lussk
PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

Složení: Sůl max. 80 %, CELER, mrkev, cibule, petržel, medvědí česnek, petrželová nať, paprika, citron, kmín, kurkuma, olej

 

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: