Sůl na pečená masa 70g

Neohodnoceno
Značka: Lussk

Pečená masa jsou pestrou směsí, kterou si oblíbíte jako pomocníka při pečení všech druhů mas. Sekaná, karbanátky ale třeba i ražničí dostanou díky tomuhle koření úplně nový chuťový rozměr.

Dostupnost Skladem
Kód: 90994
70 Kč 100 Kč / 100 g
Sůl na pečená masa 70g
Neohodnoceno
Značka: Lussk
PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

Složení: sůl (max. 80 %), cibule, česnek, paprika, kmín mletý, mrkev, pastinák, olej slunečnicový, petrželová nať, rozmarýn, pepř černý

 

Všechna tato koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: