Sonnentor Semínka hořčice žluté bio, k nakličování 120g
Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější. Žlutá a černá hořčičná semínka jsou v jihoindické kuchyni obzvláště důležitá a před použitím do Ghee (přepuštěné máslo) se praží, čímž dostane ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí kari-past a kořenících směsí. Kdo rád experimentuje, může hořčičná semínka také nakličovat a tyto chutné lehce ostré klíčky použít do salátů. Tip: Dříve než při vaření přidáte ostatní přísady, je vhodné hořčičná semínka orestovat společně s cibulí a česnekem. Návod k použití: doba namáčení: 5 hodin. Doba klíčení: 3-9 dní. Ideální teplota: 18-20 °C, 2 x denně proplachovat.
![PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/3-2.png?61b1ea2a)
![PRODEJNA I E-SHOP](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/1.png?61b1ea21)
![S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/2-1.png?61b1ea32)
![NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/4-1.png?61b1ea3b)