Sonnentor Mungo bio 120g

Neohodnoceno
Značka: Sonnentor

Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Návod k přípravě: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.

Dostupnost Skladem
Kód: 00113
70 Kč 58,33 Kč / 100 g
Sonnentor Mungo bio 120g
Neohodnoceno
Značka: Sonnentor
POCTIVÉ PRODUKTY
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
PORADÍME S VÝBĚREM
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

Složení:

Mungo bio

Skladovat v suchu a chladu. Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.

Doplňkové parametry

Kategorie: E-SHOP
Hmotnost: g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: