Sonnentor Mungo bio 120g
Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Návod k přípravě: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.
![PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/3-2.png?61b1ea2a)
POCTIVÉ PRODUKTY
![PRODEJNA I E-SHOP](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/1.png?61b1ea21)
PRODEJNA I E-SHOP
![S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/2-1.png?61b1ea32)
PORADÍME S VÝBĚREM
![NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/4-1.png?61b1ea3b)
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE