Sonnentor Alfalfa bio 120g
Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život"". Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. SONNENTOR pro vás šetrně připravil a zabalil všechna klasická semínka k nakličování. Můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly. Návod k použití: doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
![PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/3-2.png?61b1ea2a)
![PRODEJNA I E-SHOP](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/1.png?61b1ea21)
![S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/2-1.png?61b1ea32)
![NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/4-1.png?61b1ea3b)