Polévkové koření 50g
Polévkové koření je skvělý základ pro všechny polévky a omáčky. Vhodné také pro dochucování rizot nebo zapečených pokrmů.
Dochucení polévky už nemůže být jednodušší!




Složení: sůl (max. 35 %), cibule, CELER, mrkev, pastinák, česnek, olej slunečnicový, petrželová nať, kurkuma, pepř černý, nové koření, bobkový list
Všechna tato koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.