Las Brisas 250g
Letošní úroda z El Salvádoru nám moc chutná. Jako vhodného zástupce jsme si pro vás připravili lot zpracovaný metodou honey s prodlouženou anaerobní fermentací.
Carlos Pola, který kávu na své farmě vypěstoval pochází z rodiny farmářů kávy. Farmu Las Brisas koupil v roce 1997, když pracoval v textilním průmyslu. V roce 2012 se začal věnovat kávě na plný úvazek. Jeho vizí je vyrábět udržitelnou výběrovou kávu tím, že své zkušenosti z textilního průmyslu v oblasti kontroly kvality, efektivity a správy dat uplatní při výrobě kávy na Finca Las Brisas. Farma má vlastní laboratoř pro experimentování s novými metodami zpracování, kontrolu kvality a vzdělávání pracovníků farmy v oblasti výběrové kávy.
Země: El Salvador
Farma / washing station: Finca Las Brisas
Chuťový profil: ostružina, pomelo, hořká čokoláda
Doporučená příprava: Espresso
Odrůda: Farm Hybrid
Metoda zpracování: Honey anaerobic
Nadmořská výška: 1200 - 2030 m.n.m
Oblast: Apaneca-Ilamatepec Mountain Range
Acidita: Střední acidita
Cuppingové score: 84
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.