Kroupy ječné 500 g BIO
Klasické kroupy v biokvalitě. Ječmen má skvělé výživové vlastnosti - má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky. Má nízký glykemický index, takže zasytí na dlouhou dobu.
Kroupy v kuchyni využijete nejen jako notorickou zavářku do polévek. Vyzkoušejte kroupy osmažené na cibulce jako přílohu k pokrmům, na přípravu rizot, přidejte jej do zeleninových salátů, karbenátků apod.
Obiloviny zpracováváme u nás v PROBIO od zrna až po finální výrobek (mouky, krupice, kroupy,..). Naše technologie nám umožňuje odebírat zrno téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.
Složení:
100 % ječné kroupy BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
- Energie:
- 1480 kJ / 350 kcal
- Tuky:
- 2,8 g
- z toho nasycené nemastné kyseliny:
- 0,47 g
- Sacharidy:
- 68,4 g
- z toho cukry:
- 0,7 g
- Vláknina:
- 7,4 g
- Bílkoviny:
- 9,2 g
- Sůl:
- 0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.