Kolumbie Anserma 250g
Kolumbia Anserma je káva s nádhernými zrnami a konzistentní kvalitou, která je spracovaná mokrou metódou a suší se na pateu 5 až 10 dní. Moderné espresso je světleji pražené s živou kyselostí, ideální pro milovníky třetí vlny kávy. Klasické espresso, označované jako Noir, je tmavší pražení ideální pro mokka poty, superautomaty a lidi, kteří preferují espresso s nižší kyselostí.
Kolumbia Anserma je káva, kterou si zamilují milovníci světlejšího espresso s živou kyselostí. Toto združení více než 2000 malých farmářů produkuje kávu s nádhernými zrny a konzistentní kvalitou. Káva je zpracovávána mokrou metodou, fermentuje se maximálně 14 hodin a poté se suší na patech 5 až 10 dní. Moderní espresso je ideální pro kavárny, které se hlásí k třetí vlně. Klasické espresso, označované jako Noir, je tmavší pražení ideální pro mokka poty, superautomaty nebo pro ty, kteří preferují espresso s nižší kyselostí. Vyberte si svůj oblíbený styl a užijte si kávu z Kolumbie Anserma.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.