Jedlá sůl - Diamantová do mlýnku 560g

Neohodnoceno
Značka: Cereus s.r.o.

Gurmánská sůl jemné chuti. Diamantová sůl Cereus je skutečným drahokamem mezi solemi. Ze všech himálajských solí má největší bioenergetickou a bioinformační hodnotu. Díky své hrubosti 3–5mm je především určena do mlýnku. Pro zachování nejlepších přírodních vlastností naší soli, solte nejlépe před podáváním nebo na konci vaření. Bez chemických příměsí, nepřidáván jód, neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.

 

Dostupnost Skladem
Kód: 966
64 Kč 11,43 Kč / 100 g
Jedlá sůl - Diamantová do mlýnku 560g
Neohodnoceno
Značka: Cereus s.r.o.
PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

Složení: kamenná sůl v ryze panenské podobě, velikost krystalu 3–5mm
 
Země původu: Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje
 
Min. trvanlivost: při skladování v suchu neomezena

Hmotnost: 560g

Tato diamatová sůl je z vybraných čistých krystalů, což jí zajišťuje nejvyšší bioenergetickou hodnotu. Toto řadí diamantovou sůl Cereus mezi nejvzácnější stolní sole. Pochází z panensky čistého praoceánu a její výjimečná krystalická struktura vznikala po stovky milionů let.

Sůl Cereus je ručně těžena, omývána a usušena na slunci. Na stolní sůl se používá jen ta nejlepší kvalita, jen cca 10% vytěžené soli.Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biochemických a biofyzikálních ústavů v Německu.

Obsažené minerální látky a stopové prvky jsou v takové podobě, která je velmi snadno vstřebatelná lidskými buňkami, a to proto že se jedná o sůl v podobě krystalické nikoliv kamenné. Krystaly vznikaly po miliony let obrovským tlakem na sobě ležících hornin a proto jsou minerály a částečky v této soli tak malé a pro buňky v tělesné buňky jednoduše vstřebatelné. (Sůl je koloidální).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: