Indonéské rendang kari 140 g

Neohodnoceno
  • Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí indonéského rendang kari
  • Čistě rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany
  • Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově
  • Příprava kari nezabere víc jak 15 minut
  • Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu

Autentické Indonéské rendang kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Z jedné sklenice připravíte snadno a rychle 6-10 porcí rendangu.

Rendang je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se trochu podobá českému guláši nebo třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoliv rostlinným proteinem.

Dostupnost Skladem
Kód: 14220
135 Kč 96,43 Kč / 100 g
Indonéské rendang kari 140 g
Neohodnoceno
PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

Složení: Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, galangal kořen, česnek, limetový list, koření (< 2,4 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, celeru a hořčice. 

Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.

Trvanlivost: Min. 1 rok

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 

1559 Kj / 377 Kcal

Tuky

36 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,1 g

Sacharidy 

12 g

Z toho cukry  

3,7 g

Bílkoviny

1,7 g

Sůl 

0,7 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: