Vysoký podíl pečených paprik (66%)! Jedinečná chuť pečených paprik dodá šmrnc každému jídlu. Dip je výtečný ke steakům a pečeným bramborům či jiné zelenině. Lahodný je také s...
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Mandlové pesto je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Jak ochutná, milovník mandlí ocitne se v mandlovém ráji....
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní.
Ideální je na topinky,...
Mustardius natretý len tak ako pomazánka na hrianku osmahnutú v oleji, ako prímes do rybacích či rastlinných pomazánok, do chrenovo-horčičných omáčiek na cestoviny, či...
Jedinečnou chuť čerstvých rajčat a praženého koření najdete v našem kečupu. Nebo je to spíš omáčka? Vyzkoušejte ho a posuďte sami, jestli jste už takovou chuť...