DELIKÁTNĚ DELIKVENTNÍ 150 g
100% výběrová káva ze Salvadoru. Ideální na alternativní přípravu kávy (aeropress, v60, chemex, apod.)
Proslýchá se z jistých končin,
že někdo spáchal ožehavý zločin,
tekutina ze stolu stéká,
detektiv ponožky svléká,
důkladně hledá všechny stopy,
než uklízečky vezmou mopy,
aby zjistil, kdo kávu skvělou,
vypustil takovou měrou...
![PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/3-2.png?61b1ea2a)
![PRODEJNA I E-SHOP](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/1.png?61b1ea21)
![S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/2-1.png?61b1ea32)
![NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodkramek.cz/user/banners/4-1.png?61b1ea3b)
POPIS:
100% výběrová káva ze Salvadoru. Ideální na alternativní přípravu kávy (aeropress, v60, chemex, apod.)
země: El Salvador
oblast: Apaneca - Ilamatepec
farma: El Carrizal
farmář: Andres Salaverria
odrůda: Coffea arabica
druh: Red Bourbon
metoda zpracování: naturální
chuť: sladká
profil: karamel, kakao, ořechy
NÁVOD NA PŘÍPRAVU:
V60, CHEMEX
Příprava je trochu delší než zmáčknutí tlačítka automatického kávovaru, výsledek ovšem stojí za to!
FRENCH PRESS
Používáme hrubě mletou kávu v poměru 8g na každých 100ml vody. Kávu v nádobě zaléváme horkou ale nikoliv vařící vodou (ideální teplota 94-95°C). Po zalití přiklopíme vrchním dílem (nestlačujeme), necháme 3-5 minut (nejlépe je čas ozkoušet podle chuťových preferencí. Delší doba = více kofeinu = více hořkosti) extrahovat, poté promícháme, stlačíme vrchním dílem se sítkem a celý obsah přelijeme do jiné nádoby. Ve french pressu kávu nikdy nenecháváme stát.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.