Bílá čokoláda 40% s Ugandskou vanilkou 70g
Ochutnejte kousek nebe, které přináší tato od bobu po tabulku vyráběná smetanová čokoláda s pravou vanilkou. V každém soustu spojuje krémovost s poctivou porcí kakaa a zároveň zvýrazňuje jemnost exotické ugandské vanilky. Stejně jako ostatní druhy, i tato čokoláda je výsledkem našeho řemesla, kdy pečlivě vybrané kakaové boby proměňujeme přímo v gurmánský zážitek.
Celý proces začíná u bio kakaových bobů odrůdy Criollo, která patří k nejkvalitnějším a nejvzácnějším na světě. Ty dovážíme z Peru a následně se sami pustíme do jejich šetrného pražení a mletí, které trvá celé čtyři dny. Čokoládu ještě necháme vyzrát, temperujeme a teprve pak odléváme do tabulek. Kvalitnější způsob výroby byste jen těžko hledali, výsledek bez palmového oleje, lecitinu nebo aroma ale stojí za to. Každý čtvereček.