Šťavnatá, lehce pikantní a nasládlá. Taková by měla být pečená žebírka a přesně takovou chuť jim propůjčí dokonalý poměr mletého česneku, kurkumy, chilli, zázvoru, sladké...
Hlavními surovinami kořenící směsi na roštěnku jsou česnek a hořčičné semínko, které pokrmu propůjčují jeho charakteristickou chuť a vůni. O původu roštěné vládnou dodnes spory...
O prospěšnosti ryb na lidské zdraví víme z různých zdrojů. Ne každý si bohužel na rybě pochutná. Spoustě lidem překáží její aroma. Abyste ho zmírnili a podtrhli výbornou...
Kořenící směs na sekanou je plná česneku, majoránky a cibule, které pokrmu propůjčí charakteristicky kořeněnou, jemně pikantní chuť a lehce nasládlou vůni. Hlavní suroviny směsi...
Skořice je usušená kůra skořicovníku. Má kořeněně nasládlou, ve větším množství ostrou chuť a velmi příjemnou vůni. Prohřívá tělo a má blahodárné účinky na organismus.
Srnčí, dančí, jelení, zaječí, bažantí nebo kančí maso má specifickou, divokou chuť. Pro skvělý zážitek z pokrmu je radno tuto jejich chuť zjemnit. Maso naložte do směsi koření a...
Rajčata jsou nedílnou součástí středomořské kuchyně. Naše rajčata jsme usušili až po tom, co přirozeně dozrála na sluníčku. Jsou krásně aromatická a využijete je při přípravě...
Novému koření se přezdívá jamajský nebo hřebíčkový pepř. Jamajský pro jeho původ a hřebíčkový pro jeho příjemně kořeněnou, mírně nasládlou chuť připomínající hřebíček nebo...
Skořice je usušená kůra skořicovníku. Má kořeněně nasládlou, ve větším množství ostrou chuť a velmi příjemnou vůni. Jestli jste zmrzlí až do morku kosti, prohřejte se skořicovým...