Pepř stejně jako sůl nechybí v žádné kuchyni. Pikantně ostrou chuť černého pepře zmírňují jemné a aromatické bobule pepře bílého a citrónová kůra směs osvěží.
Římský kmín si s klasickým kmínem nespletete. Má jinou, velmi intenzivní vůni, jeho chuť je pronikavá a velmi specifická. Semínka jsou větší a zelenohnědá.
Koření pěti vůní používají kuchaři ve Východní Asii na nakládání a pečení masa. Jeho charakteristickou sladko pálivou chuť mu propůjčují badyán, fenykl, hřebíček skořice a bílý...
Voňavá, lehce pikantní směs koření na dokonalé pečené kuře. Kuřecí pečínku s oblibou servírujeme při rodinných sešlostech. Překvapte své nejbližší novou chutí oblíbeného pokrmu.
Pepř stejně jako sůl nechybí v žádné kuchyni. Každý z jeho 4 druhů zastává ve směsi svůj úkol. Černý a zelený pepř dodá pokrmu ostrou a kořeněnou chuť. Bobule pepře bílého...
Římský kmín si s klasickým kmínem nespletete. Má jinou, velmi intenzivní vůni, jeho chuť je pronikavá a velmi specifická. Semínka jsou větší a zelenohnědá.
Kardamom je hned po šafránu a vanilce třetí nejdražší koření na světě. Má kouřově sladké aroma a je součástí kořenících směsí indické a arabské kuchyně.