Višně obsahují menší množství cukrů, více organických kyselin (jablečnou, citrónovou, jantarovou, salycilovou). Mají více fenolových sloučenin, posilují kapiláry, mají...
Švestky mají vyšší obsah minerálních látek než jablka. Obsahují hodně draslíku, fosforu, dále vápník, hořčík a železo, vitamíny skupiny B a vitamín C. Látky obsažené ve...
Jablečné marokánky jsou náš vlastní neopakovatelný výrobek. V řadě sušeného ovoce jsou jediné z již tepelně zpracovaného ovoce. Sušíme je z jablečného rozvaru. Do směsi se...
Malinový mls je prostě mňamka, skrývá samé výběrové ořechy. Loupané pistácie a makadamové ořechy, už jste je někdy jedli? Chutnají po másle a jsou fákt strašně dobrý. Kešu...
Jablečné marokánky jsou náš vlastní neopakovatelný výrobek. V řadě sušeného ovoce jsou jediné z již tepelně zpracovaného ovoce. Sušíme je z jablečného rozvaru. Do směsi se...
Máte rádi chuť peciválků nebo bramborových placek s povidly a mákem? Tak přesně tak chutnají naše jablečné marokánky se sušenými švestkami a mákem. Pokud tuto konbinaci...
Jablečné marokánky jsou náš vlastní neopakovatelný výrobek. V řadě sušeného ovoce jsou jediné z již tepelně zpracovaného ovoce. Sušíme je z jablečného rozvaru. Do směsi se...
Jablečné marokánky jsou náš vlastní neopakovatelný výrobek. V řadě sušeného ovoce jsou jediné z již tepelně zpracovaného ovoce. Sušíme je z jablečného rozvaru. Do směsi se...
Meruňky patří mezi nejzdravější ovoce. Obsahují provitamin A, vitaminy skupiny B, C, draslík, niacin, kyselinu listovou a pantotenovou. Podporují imunitu a krvetvorbu, růst...
Sušená jablka tvoří kromě pochoutky také důležitou složku zdravé výživy. Obsahují jednoduché cukry (nejvíce glukózu a fruktózu), organické kyseliny (ponejvíce jablečnou a...
Hrušky obsahují obdobné množství cukrů jako jablka, ale výrazně méně kyselin. Proto se nám zdají sladší. Hrušky jsou cenným zdrojem kyseliny listové (vitamín B9), která hraje...