jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus. Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha...
Gutini bezlepkové těstoviny polévkové
jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus....
jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus. Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha...
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k...
Risotto (rizoto) je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete. V kombinaci s italskou rýží Carnaroli a sušenými rajčátky...
Risotto (rizoto) je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete. V kombinaci s italskou rýží Carnaroli a zdravým a barevným...
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale...
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Po uvaření je lehce lepivá a využijete ji na přípravu příloh, rizot a nákypů.