Kiamabara AA 250g
Další krásná káva, kterou jsme si pro vás připravili pochází opět z Keni. A i tentokrát se jedná o lot větších zrnek, tedy jeho označení je opět AA.
Továrna Kiamabara se nachází ve městě Kabare v okrese Nyeri ve střední provincii. Spolu s továrnami Kagumoini, Kieni, Gathugu a Gatina je přidružena k družstvu Mugaga. To bylo založeno v roce 1995 po rozdělení mnohem většího družstva Mathira F.C.S. V současné době má toto družstvo přibližně 4800 aktivních členů a každý člen má v průměru asi půl hektaru půdy, na které pěstuje kávu spolu s makadamií, fazolemi, banány a kukuřicí.
Země: Keňa
Farma / washing station: Kiamabara AA
Chuťový profil: rebarborový koláč, šípek, černý čaj
Doporučená příprava: Filtr
Odrůda: SL28 & 34, Ruiru11
Metoda zpracování: Promytá
Nadmořská výška: 1600 m.n.m.
Oblast: Kiamabara, Kirinyaga, Nyeri
Acidita: Vysoká acidita
Cuppingové score: 88
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.