Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml

Neohodnoceno
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C. Díky sójové omáčce snížíte celkovou spotřebu soli, protože je bohatá na umami, která je typická slanou chutí. 
Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu. Otevřenou omáčku skladujte v chladu v lednici, kde vydrží i 2 roky.
Dostupnost Skladem
Kód: 1000696
161 Kč
Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml
Neohodnoceno
PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

SloženíSójová omáčka, přírodně fermentovaná. Japonská.  Pitná voda, sójové boby, pšenice (lepek odstraněn během fermentace), jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice. 

SkladováníSkladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření.

Min. trvanlivost: min. 1 rok

Země původu: EU.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: