Pstruh Lososovitý uzený teplým kouřem- na soli

Neohodnoceno
  • Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
  • Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C) po dobu 5 hodin.
  • Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
  • Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.

Cena bude dopočítána na základě skutečné váhy výrobku.

Do košíku zadáváte váhu v kg.

1ks = 0,1kg, 2ks = 0,2kg, 3ks = 0,3kg, atd.

 

Dostupnost Skladem
Kód: 8475
144 Kč
Pstruh Lososovitý uzený teplým kouřem- na soli
Neohodnoceno
PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

Díky teplému kouří ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny.

Ryba pochází z udržitelných chovů v Dánsku. Je držitelem certifikátu ASC Aquaculture Stewardship Council.

Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: