Pstruh Lososovitý uzený teplým kouřem- na soli
- Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
- Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C) po dobu 5 hodin.
- Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
- Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.
Cena bude dopočítána na základě skutečné váhy výrobku.
Do košíku zadáváte váhu v kg.
1ks = 0,1kg, 2ks = 0,2kg, 3ks = 0,3kg, atd.

POCTIVÉ PRODUKTY

PRODEJNA I E-SHOP

PORADÍME S VÝBĚREM

NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
Díky teplému kouří ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny.
Ryba pochází z udržitelných chovů v Dánsku. Je držitelem certifikátu ASC Aquaculture Stewardship Council.
Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář