PRŠUTO KLÁŠTERNÍ ŠUNKA BEZ KŮŽE

Neohodnoceno

Pršuto KLÁŠTERNÍ ŠUNKA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg šunky jsme použili 150 kg syrového masa.

Dostupnost Skladem
Kód: 8751
518 Kč 518 Kč / 1 kg
PRŠUTO KLÁŠTERNÍ ŠUNKA BEZ KŮŽE
Neohodnoceno
POCTIVÉ PRODUKTY
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
PORADÍME S VÝBĚREM
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

Tento nostalgický název má opodstatnění. Naše sušárny sousedí s klášterem Sv. Zdislavy. Tato světice nám i dnes pomáhá hledat nekonečnou inspiraci a touhu dělat opravdu velmi DOBRÉ SKUTKY.

Pršuto KLÁŠTERNÍ ŠUNKA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg šunky jsme použili 150 kg syrového masa. Postupnou ztrátou sušením dochází k odjímání vody a tím se výrazně zvyšuje trvanlivost výrobku. S časem a zráním se zvyšuje intenzita přírodního aroma masa. Jalovec, česnek, pepř, koriandr, vavřín, chilly, zázvor, skořice spolu s jemným zauzením bukovým dřevem podtrhnou lahodnou chuť našeho pršuta.

PRŠUT má charakteristické vlastnosti stejné jako dobrý sýr či víno. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější. Jeho aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě. Tato sušená šunka je důstojnou ozdobou vašich obloženým mís, rautů, sendvičů. PRŠUT je vakuově zabalen s trvanlivostí 40 dnů. Po jeho rozbalení doporučujeme výrobek spotřebovat do 10 dnů. ŠUNKU uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšenou, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. V takovémto prostředí vybalená a zavěšená vydrží i několik měsíců.

Složení výrobku
Vepřová kýta 92 %
Kuchyňská sůl jodidovaná
Koření
Dextróza
Konzervant E250
Antioxidant E301

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: