Medová sůl 70g
Medová sůl je naprostý unikát, který si rychle oblíbíte zejména díky její široké a pestré škále využití. Medová sůl je vhodná na dochucení salátů, dipů, zeleniny ale také kuřecího masa. Pokud zbožňujete pečené žebra, tak neváhejte použít medovou sůl, jiná žebra už nikdy chtít nebudete.




Složení: sůl (max. 80 %), SEZAM, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, česnek, med, citron, zázvor, petrželová nať
Všechna tato koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.