Medová sůl 70g

Neohodnoceno
Značka: Lussk

Medová sůl je naprostý unikát, který si rychle oblíbíte zejména díky její široké a pestré škále využití. Medová sůl je vhodná na dochucení salátů, dipů, zeleniny ale také kuřecího masa. Pokud zbožňujete pečené žebra, tak neváhejte použít medovou sůl, jiná žebra už nikdy chtít nebudete.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na dotaz
Kód: 90992
61 Kč 87,14 Kč / 100 g
Medová sůl 70g
Neohodnoceno
Značka: Lussk
PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

Složení: sůl (max. 80 %), SEZAM, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, česnek, med, citron, zázvor, petrželová nať

Všechna tato koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: