Kuře chlazené BIO
Přestože je zima, kuřata se pasou v ohrádkách stejně jako v létě. Pokud napadne sníh, přidávají se kuřatům kromě šrotu vlastní senáž.
Kdo už zná filosofii Mitrovského dvora, tuší, že abychom maso drůbeže mohli považovat za zdravé (neplést s dietní), musíme vědět, jak ta drůbež žila a především, co tvořilo její potravu. Tedy stejně jako u každého zvířete, které na konci svého života skončí na našem talíři platí, že musíme vědět, co jedlo, to jíme.
Ohrádky, které jsme převzali jako nápad u pastevních farmářů v USA mají hned několik významů. Přinášejí pozitivum pro zvíře, půdu i spotřebitele.
Spotřebitel má jistotu, že drůbež má každý den kousek čerstvé pastvy, maso je tak plné živin, mikronutrientů a například i omega 3 mastných kyselin – na první pohled i po prvním soustu zcela jiné složení tuku, než kuře ze supermarketu. Poznáte to hned podle pařátů, které jsou na rozdíl od kuřat z hal žluté.
Země původu: Česká republika
Poraženo a baleno BIO porážka Mitrovský dvůr.
Výkrm: Statek Mitrov
Cena bude dopočítána na základě skutečné váhy výrobku.
Do košíku zadáváte váhu v kg.
1 ks = 2kg, 2 ks = 4kg, 3 ks = 6kg, atd.



