Cukr želírovací 2:1 500 g

Želírovací třtinový cukr a pektinem na přípravu marmelád a džemů. Bez chemických látek konzervantů. Na 1 kg ovoce použijte 500 g želírovacího cukru. Velmi jednoduché na přípravu. Cukr vsypte do rozvařeného a rozmixovaného ovoce, krátce provařte a je hotovo.   

Dostupnost Skladem
Kód: 8973
65 Kč 13 Kč / 100 g
Cukr želírovací 2:1 500 g
PRODUKTY S LÁSKOU TVOŘENÉ
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
S VÝBĚREM RÁDI PORADÍME
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE

Složení:

 

Třtinový cukr BIO 99,2 %, Pektin 0,8 %

 

Skladování:

Skladujte při teplotě do 30 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie:1699 kJ / 406 kcal
Tuky:˂0,5 g z toho nasycené nemastné kyseliny: ‹0,1 g
Sacharidy:98,5 g z toho cukry:98,5 g
Vláknina:0 g
Bílkoviny:<0,5 g
Sůl:‹0,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: