Cukr želírovací 2:1 500 g
Želírovací třtinový cukr a pektinem na přípravu marmelád a džemů. Bez chemických látek konzervantů. Na 1 kg ovoce použijte 500 g želírovacího cukru. Velmi jednoduché na přípravu. Cukr vsypte do rozvařeného a rozmixovaného ovoce, krátce provařte a je hotovo.

POCTIVÉ PRODUKTY

PRODEJNA I E-SHOP

PORADÍME S VÝBĚREM

NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
Složení:
Třtinový cukr BIO 99,2 %, Pektin 0,8 %
Skladování:
Skladujte při teplotě do 30 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
- Energie:1699 kJ / 406 kcal
- Tuky:˂0,5 g z toho nasycené nemastné kyseliny: ‹0,1 g
- Sacharidy:98,5 g z toho cukry:98,5 g
- Vláknina:0 g
- Bílkoviny:<0,5 g
- Sůl:‹0,1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář