Ciabatta Antiqua - na váhu

Neohodnoceno
Značka: Michaela Carlini

Proč Antiqua – protože pro tento chléb používám pouze mouku Antiqua mletou kamenným mlýnem od mlýnu Bongiovanni. Ciabatta má 90% hydrataci, proto tak krásně křupe zvenčí, ale uvnitř je krásně vláčná. Její tradiční forma je výsledkem právě vysoké hydratace, kdy se těsto nijakým způsobem nezadělává ani neváží, ale pouze nakrojí na pomoučeném válu a položí rovnou na plech.
Uchovávejte v bavlněném pytlíku v chlebíku nebo ve skříni, pokud máte hodně suchou domácnost, tak doporučujeme chlebík nechat v papírovém pytlíku a až pak do toho bavlněného. Igelitový pytlík použít můžete, rozhodně ho však nesmíte zavřít. Chlebík sice potřebuje určitou vlhkost, ale nesmíte ho udusit, jinak bude kůrka gumová, a po čase vám i zplesniví.

Čerstvé pečivo je možné doručovat pouze v pondělí, středu a pátek! 

Cena bude dopočítána na základě skutečné váhy výrobku.

Do košíku zadáváte váhu v kg.

1 ks = 0,2kg, 2 ks = 0,4kg, 3 ks = 0,6kg, atd.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na dotaz
Kód: 6675
152 Kč 15,20 Kč / 100 g
Ciabatta Antiqua - na váhu
Neohodnoceno
Značka: Michaela Carlini
POCTIVÉ PRODUKTY
POCTIVÉ PRODUKTY
PRODEJNA I E-SHOP
PRODEJNA I E-SHOP
PORADÍME S VÝBĚREM
PORADÍME S VÝBĚREM
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
NÁKUP AŽ PŘED DVEŘE
Charakteristika: Vláčné těsto, hodně nadýchané, uvnitř často velké díry, křupavá kůrka. 
 

Složení: Pšeničná mouka, přírodní živý kvásek pšeničný, sušené droždí, voda, sůl.
Minimální fermentace 18h.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: