Bresaola entrecote
Tymián, anýz, jalovec, česnek, mořská sůl, vavřín, skořice spolu s jemným zauzením bukovým dřevem podtrhnou lahodnou chuť našeho pršuta. PRŠUT má charakteristické vlastnosti stejné jako dobrý sýr či víno. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější. Jeho aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě. CARPACCIO z Bresaoly : velmi tenké plátky pršuta s hoblinkami parmezánu, kapkou kvalitního olivového oleje spolu s rukolou a červeným vínem. Po jeho rozbalení doporučujeme výrobek spotřebovat do 10 dnů. PRŠUT uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšen, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. V takovémto prostředí vybalen a zavěšen vydrží i několik měsíců.
Cena bude dopočítána na základě skutečné váhy výrobku.
Do košíku zadáváte váhu v kg.
10dkg = 0,1kg, 15dkg = 0,15kg, 20dkg = 0,2kg, atd.
Pokud budete chtít bresaolu vcelku, zadejte to prosím do poznámky ve 3. kroku objednávky.




Složení: Hovězí maso 95 %, kuchyňská sůl jodidovaná max. 5 %, koření, dextróza, konzervant E250
Doplňkové parametry
Kategorie: | MASO A MASNÉ VÝROBKY |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.